Mobiel netwerk beter door sneeuwschuivers

Sneeuwschuivers met een oranje kastje. In Salzburg dragen de voertuigen bij aan een beter mobiel netwerk. Dat meldt Skiinformatie.nl.

Het kastje waarmee de schuivers zijn uitgerust registreert plaatsen waar het mobiele bereik wegvalt. Het levert data over het telefoonbereik in Salzburg op. Na het analyseren van die data wordt in kaart gebracht waar het telefoonbereik niet optimaal is en waar het verbeterd moet worden. In de zomer moet de kaart voltooid zijn.

De sneeuwschuivers in Salzburg hebben met de datakastjes, zo meldt Skiinformatie.nl, al zo’n 50.000 kilometer afgelegd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.