GTH 2019: Billy Goat 4×4-ruwterreinmaaier

De Amerikaanse fabrikant Billy Goat gaat de concurrentie aan met fabrikanten als AS Motor en Etesia: het bedrijf toont een vierwielaangedreven ruwterreinmaaier. Het bedrijf zegt daarmee tegemoet te komen aan de vraag vanuit de markt.

Tot dusver had Billy Goat – een dochterbedrijf van Briggs & Stratton – alleen maar ruwterreinmaaiers in het pakket waar je achteraan moet lopen. Net als die modellen heet de nieuwe loot aan de stam Brushcutter.

Vanguard-benzinemotor

De Outback Brushcutter 3626 die Billy Goat in Biddinghuizen toont, heeft een 19 kW (26 pk) sterke Vanguard-benzinemotor en wordt volledig hydraulisch aangedreven. De Outback Brushcutter is leverbaar met een 92 of 110 breed maaide met één mes.

De precieze prijs is nog niet bekend, maar geïnteresseerden moeten rekenen op circa 10.000 euro, exclusief de omzetbelasting.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.