Nieuwe compacte werktuigendrager van Hako

Het Duitse Hako heeft de Citymaster 650 werktuigendrager aan het programma toegevoegd. De werktuigendrager is voorzien van een 25 kW (34 pk) dieselmotor die voldoet aan de stage 5 norm.

De werktuigendrager is voorzien van een hydrostatische versnellingsbak met een maximale snelheid van 25 km/h. Nieuw is de volledige elektronische aandrijfregeling en de drie vermogensniveaus die het brandstofverbruik bij weg- en werkactiviteiten zou moeten verminderen. De Citymaster 650 heeft permanente vierwielaandrijving.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.