GKB Groep zuigt rupsennesten weg met mobiele kraan

GKB Groep uit Barendrecht heeft een zuiginstallatie voor het wegzuigen van eikenprocessierupsen omgebouwd. De groenaannemer monteert de zuiginstallatie aan de giek van de mobiele kraan, waardoor ze ook op hoogte de nesten weg kunnen zuigen.

Bij het wegzuigen van de eikenprocessierupsen moet je doorgaans veel persoonlijke beschermingsmiddelen dragen, zoals een overall, overdrukmasker en onder- en overhandschoenen. Zomerdag, bij hoge tempaturen, is dit geen pretje, vindt GKB Groep. Daarom koppelde de groenaannemer een zuiginstallatie aan de giek van de kraan. Met gesloten deur en ramen zit de machinist veilig en comfortabel in de cabine.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.