Bestuurbare Bergmann-werktuigendrager met aanpasbare spoorbreedte

De Duitse machinefabrikant Bergmann presenteert de M201, een nieuwe bestuurbare werktuigendrager. De spoorbreedte is hydraulisch aanpasbaar van 1,35 tot 1,77 meter. Op schuine hellingen is de werktuigendrager daardoor stabieler.

Onder de kap ligt een driecilinder Hatz-motor die een vermogen van 42 kW (57 pk) levert. Dit motorblok voldoet aan de Stage V-emissie-eisen. Zowel de rupsen als het werktuig worden hydraulisch aangedreven. Een hydrauliekpomp levert 85 liter per minuut bij 280 bar. In de hef kun je een klepelmaaier, mulchbak of onkruidborstel hangen. Zonder werktuig is de M201 1 meter hoog, 2 meter lang en weegt 1.300 kg. De werktuigendrager rijdt maximaal 8,5 km/h.

Met twee joysticks op de afstandsbediening bedien je de werktuigendrager. Deze afstandsbediening heeft een bereik van 150 meter. Volgens de fabrikant beklimt de machine hellingen tot 55 graden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.