Favoriet

Blog

Nieuwe vormgeving voor Tuin en Park Techniek

De jaarwisseling is al een tijdje voorbij. Met die paar goede voornemens van mij ga ik u niet meer lastig vallen. Toch wil ik het nog even over Oud en Nieuw hebben. Over wat ik in mijn handen heb. Zelden wordt er op de redactie zoveel over Tuin en Park Techniek gepraat als wanneer er sprake is van een nieuwe indeling en vormgeving van het blad en de manier waarop de artikelen worden opgemaakt.

En dat moet ook.

Ik hoop overigens wel dat de nieuwe voorkant u al was opgevallen voordat u de nieuwe Tuin en Park Techniek uit het folie haalde – en niet nu pas. Maar meestal werkt dit niet zo, dat weet ik ook. Soms heb je een zetje nodig om iets bewust op te merken. Bij dezen. We zijn lang met de nieuwe lay-out van het vakblad beziggeweest en we zijn er trots op. We hopen natuurlijk dat de nieuwe vorm ook bij u in de smaak valt. Al blijft smaak een lastige kwestie. Vaak kun je niet eens uitleggen waarom je iets wel of niet mooi vindt. Je hoofd heeft daar de woorden niet voor en de taal nog minder. Je vindt iets mooi, niet mooi of lelijk. Meer smaken hebben we niet.

En dan is de smaak van ieder mens ook nog eens verschillend. Daarover valt niet te twisten, maar dat wist u al. Natuurlijk, ik kan u zeggen dat u de nieuwe Tuin en Park Techniek gewoon mooi moet vinden. Dat is tenminste helder. Maar wellicht deelt u die mening helemaal niet. Laat het ons weten! Ook als u de nieuwe vormgeving wel mooi vindt, mag u mij bellen of mailen. Want hier op de redactie zijn we erg benieuwd of u de nieuwe Tuin en Park Techniek net zo mooi vindt als wij.