Favoriet

Onkruidbestrijding

Limpar onkruidborstel met gesloten beschermkap

De Nederlandse fabrikant Limpar vernieuwt de onkruidborstels. Een kunststof kap schermt de hele borstelkop af en voorkomt dat vuil en steentjes wegschieten.

De Nederlandse fabrikant Limpar vernieuwt de onkruidborstels. Een kunststof kap schermt de hele borstelkop af en voorkomt dat vuil en steentjes wegschieten.

De afdekkappen monteert de fabrikant op twee onkruidborstels: Turbo 2 GXV 160 AHV en Turbo 2 GXV 160 OHV. Voorheen schermde een rubberen spatscherm de onkruidborstel aan één zijde af. De huidige beschermkap schermt alle kanten van de borstel af. De linkerzijde is eventueel opklapbaar. Zo kun je alsnog dicht langs hekken en stoepen borstelen.

Limpar 2

Motor

Beide types zijn voorzien van een Honda-motor. Deze motor drijft een borstelkop met zes gevlochten borstels aan. De hoek van de borstel is aanpasbaar. De machines wegen 40 kg en hebben een werkbreedte van 40 centimeter. De Turbo 2 GXV 160 AHV kost 1.304,96 euro exclusief btw. De aanschafkosten van de Turbo 2 GXV 160 OHV bedraagt 1470,25 euro exclusief btw.

Limpar 1

Gerelateerde artikelen