Favoriet

Veiligheid

Actieraamwerk op trekhaak of laadklep

Het Nederlandse bedrijf Pol uit Heteren heeft een actieraamwerk ontwikkeld die je op je trekhaak of op de laadklep van de aanhanger monteert. Voordeel hiervan is dat je het raamwerk snel kan loskoppelen en kan overzetten op een ander voertuig.

Het Nederlandse bedrijf Pol uit Heteren heeft een actieraamwerk ontwikkeld die je op je trekhaak of op de laadklep van de aanhanger monteert. Voordeel hiervan is dat je het raamwerk snel kan loskoppelen en kan overzetten op een ander voertuig.

Het raamwerk bestaat uit twee delen; een bevestigingsframe en een scharnierend actieraamwerk. Voor bevestiging plaats je eerst een adapter op de kogel van je trekhaak. Het bevestigingsframe plaats je over deze adapter. Vervolgens hang je het actieraamwerk aan het bevestigingsframe. Met zes borgpinnen zet je het frame vast.

Met speciale beugels kun je het frame ook op een laadklep van een aanhanger monteren. Met spanschroeven klem je het frame vast aan de klep. Het actieraamwerk voldoet aan de CROW richtlijnen voor Werk in Uitvoering.

Gerelateerde artikelen