Favoriet

Onkruidbestrijding

Terrazza-terrasreiniger nu ook inzetbaar als onkruidborstel

Verwoerd Tuinmachines uit Reeuwijk heeft een wielstel ontwikkelt voor de MC-terrasreiniger van Terrazza. Hierdoor kun je de terrasreiniger ook inzetten als onkruidborstel.

Verwoerd Tuinmachines uit Reeuwijk heeft een wielstel ontwikkelt voor de MC-terrasreiniger van Terrazza. Hierdoor kun je de terrasreiniger ook inzetten als onkruidborstel.

Met de Terrazza MC terrasreiniger maak je bestratingen en vlonders schoon. Door de roterende beweging van de borstel beweegt de vrij onrustig over het terras. Vooral langs de waterkant zorgt dit voor de nodige stress bij de gebruikers, aldus Arthur Verwoerd. Om die reden ontwikkelde hij een wielstel waardoor de machine voldoende grip heeft en daardoor beter te besturen is.

Onkruidborstel

Dankzij het wielstel past er nu ook een grote onkruidborstel onder de machine. Deze borstel koppel je op dezelfde manier aan als een Terrazza-borstel. Door het lage toerental van de borstel voorkom je dat vuil en steentjes wegschieten, benadrukt Verwoerd. Verder is de machine vrij stil, aangezien de MC volledig elektrisch is.

Gerelateerde artikelen