Favoriet

Onkruidbestrijding

Smalle Prontec-schoffel voor aan de bosmaaier

Prontec uit Soerendonk (NB) introduceert een schoffel met een werkbreedte van 10 cm. De schoffel monteer je aan de bosmaaier. De kop kun je ook voorzien van kleine pinnen. Hierdoor is de kop ook bruikbaar voor het reinigen van kunstgras of verticuteren van natuurgras.

Prontec uit Soerendonk (NB) introduceert een roterende schoffel met een werkbreedte van 10 cm. De schoffel monteer je aan de bosmaaier. De kop kun je ook voorzien van kleine pinnen, waardoor hij ook inzetbaar is voor het reinigen van kunstgras of het verticuteren van natuurgras.

Eerder introduceerde Prontec al de bredere Topkeeper Pro. Deze kunstgrasreiniger kon je eveneens voorzien van schoffelelementen. Echter vonden veel klanten deze schoffel iets te breed, aangezien je niet altijd goed tussen de planten kon komen. Om die reden heeft Prontec nu ook een kleinere variant.

Meebuigen

Voor het reinigen van kunstgras voorzie je de de Topkeeper van kleine pinnen. Door de roterende beweging harken de pinnen het vuil, mos en onkruid uit het kunstgras. Dit is vooral handig langs de randen of daar waar je met een grote machine niet bijkomt. De pinnen buigen mee, waardoor schade aan het kunstgras wordt voorkomen, aldus Prontec.

Gerelateerde artikelen