Favoriet

Reinigen

Nieuwe veegmachines van M-Sweep

M. Mulder uit Schoonhoven (ZH) komt naar ATH met verschillende nieuwe veegmachines. De HSTV600-modellen krijgen een update terwijl de HSTV800 en HSTV1000 compleet nieuw zijn.

M. Mulder uit Schoonhoven (ZH) komt naar ATH met verschillende nieuwe M-Sweep veegmachines. De HSTV600-modellen krijgen een update terwijl de HSTV800 en HSTV1000 compleet nieuw zijn.

De HSTV800 P en HSTV1000 zijn professionele machines voor aanbouw aan shovel, trekker of heftruck. Het verschil tussen de typen zit hem in de borsteldiameter van 80 en 100 centimeter. De machines hebben standaard een kogeldraaikrans om de bezem schuin te stellen. Voor een goede bodemvolging zijn grote wielen gemonteerd en heeft de borstel een verticale vrije slag. Standaard hebben de veegmachines een hydraulisch lossende opvangbak en zijn de machines gegalvaniseerd.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Kleine wijzigingen

De HSTV600-serie is eveneens geschikt voor aanbouw aan shovel, heftruck of trekker. De wijzigingen zijn klein. Er zijn nu draadspindels om werkdiepte af te stellen. Verder is het derde wiel nu vergroot naar een hoogte van 38 centimeter. Optioneel wordt de machine gegalvaniseerd.

Gerelateerde artikelen