Favoriet

Maaien

Husqvarna viert Automower-verjaardag met gouden maairobot

De Automower van Husqvarna bestaat 25 jaar. Om die reden komt de machinefabrikant met een speciale editie van de 315X. In plaats van zwart is de 315 X LE goudkleurig. Deze limited edition is ook verkrijgbaar bij de Nederlandse Husqvarna-dealers.

De Automower van Husqvarna bestaat 25 jaar. Om die reden komt de machinefabrikant met een speciale editie van de 315X. In plaats van zwart is de 315X LE goudkleurig. Deze limited edition is ook verkrijgbaar bij de Nederlandse Husqvarna-dealers.

Bij aanschaf van de 315x LE krijg je ook een extra set mesjes en een garage waarin je de maairobot kunt parkeren. Verder krijg je ook een Google Home. Met deze spraakassistent kun je de Automower aansturen met je stem.

1.600 m²

De Husqvarna Automower 315X is geschikt voor gazons tot 1.600 vierkante meter en klimt tegen hellingen tot 40 procent op. De maairobot beschikt over Automower Connect met GPS-tracking en een X-line design met LED-lampjes en gekleurde wielkappen. Bij de LE-versie zijn de wielkappen eveneens goud.

Gerelateerde artikelen