Trioliet voermengwagen is populair

Van de melkveehouders die begin 2004 een voermengwagen wilde kopen, heeft 33,6 procent inmiddels er ook daadwerkelijk een gekocht. In 25 procent van de gevallen werd het een voermengwagen van Trioliet, 9,3% heeft een Peecon gekocht, 8,6% kocht een voermengwagen van Storti en 7,1% een Strautmann. Dat blijkt uit een telemarketingactie die AgriDirect, uitvoerde onder ruim 12.000 Nederlandse melkveehouders met meer dan 50 koeien.
In 2004 wilden ruim 400 melkveehouders een voermengwagen kopen. Een kwart wil er in 2005 nog steeds een kopen. In totaal heeft ongeveer 40 procent van deze 400 melkveehouders een jaar na ondervraging, om wat voor reden dan ook, geen plannen meer om in een voermengwagen te investeren. Vooral de grotere melkveebedrijven hebben al geïnvesteerd: van de melkveehouders met 100 koeien of meer heeft 40 procent een voermengwagen aangeschaft.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Eerder over:Voertechniek |
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.