Sulky weegstrooier voor veehouder

Om nauwkeurig kunstmest te strooien levert de Franse machinefabrikant Sulky nu de DPX 28 ook als weegstrooier.

  • DPX 28 Vision voorzien van een 10 ton weegcel
  • 12 tot 28 meter strooibreedte
  • 1.500 liter inhoud

De DPX 28 Vision weegstrooier van Sulky moet de weegstrooier ook in het bereik van veehouders brengen. De eenvoudige strooier met een inhoud van 1.500 liter is uitgerust met een 10 ton weegcel. De weegcel is gekoppeld aan de strooicomputer wat het strooien nauwkeuriger moet maken waardoor je kunt besparen op kunstmest.
De strooier is standaard uitgerust met een Tribord kantstrooi inrichting, verlichting en een rvs beschermbeugel. Optioneel is een opzetrand verkrijgbaar. Deze vergroot de inhoud van de 2,4 meter brede bak tot 2.100 liter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.