Nieuwe Solomix voermengwagen van Trioliet

Trioliet heeft de Solomix P ZKX gepresenteerd. Een voermengwagen uit de X-range, de zwaardere uitvoering, en verkrijgbaar met een inhoud van 24, 28 of 36 kuub.

De nieuwe P ZKX is de robuuste variant op de Solomix P1 en P2. De aandrijflijn beschik over twee of drie verticale vijzels die direct steunen op het chassis. De wanden met een dikte van 10 mm geven de mengkuip volgens de makers meer stevigheid.

De nieuwe voermengwagen beschikt standaard over twee hydraulische doseerschuiven recht- en linksvoor (24 m3 en 28 m3) of twee aan de rechterkant (36 m3). Het gevraagde trekkervermogen varieert afhankelijk van het type van 88 kW (120 pk) tot 130 kW (177 pk). Optioneel kan de Solomix P ZKX worden uitgevoerd met de Shifttronic 2 of 3 speed, de onder last schakelbare reductiekast die automatisch naar het optimale toerental schakelt zodat er brandstof bespaard kan worden.

Trioliet

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.