Güttler vergroot zaadtank van GreenSeeder 600

De zaadtank van de GreenSeeder 600 met een breedte van zes meter is door fabrikant Güttler vergroot en heeft nu een inhoud van 400 liter. De tank heeft een capaciteit van 100 kg graszaad.

Volgens Güttner is voor de GreenMaster met een breedte van 3 meter een 200 liter zaadtank voldoende. Voor de 6 meter brede GreenSeeder was er behoefte aan een grotere zaadtank, zeker voor het zaaien van onder meer groenbemester en graan.

De GreenSeeder 600 is voor het eerst voorgesteld op de Agritechnica 2013. De Greenseeder kan in één werkgang egaliseren, met de 12 mm dikke wiedegtanden onder meer onkruid en slechte grassen verwijderen en graszaad bijzaaien. Met de prismawals wordt het zaaizaad op 300 punten per vierkante meter ingewerkt.

Greenseeder

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.