SAC en CRV koppelen managementprogramma’s

Het online managementsysteem VeeManager van CRV kan vanaf nu gegevens uitwisselen met het programma Saturnus, waarmee de melksystemen van SAC zijn uitgerust.

De koppeling tussen Saturnus en VeeManager heeft als voordeel dat veehouders praktijkgegevens maar één keer hoeven te registreren. VeeManager is daarbij leidend voor de invoer van gegevens. De door de veehouder eenmalig ingevoerde gegevens worden binnen Saturnus en VeeManager verwerkt en als managementinformatie teruggekoppeld. Ook automatisch geregistreerde gegevens, zoals de activiteitinformatie van de dieren, zijn door de koppeling realtime in beide systemen beschikbaar.

Eerder werd VeeManager al gekoppeld aan Crystal van Fullwood, DairyPlan van GEA en T4C van Lely.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.