Nieuwe AirMix zelfrijdende voermengwagen

De AirMix zelfrijder is voorlopig verkrijgbaar in drie modellen (13 m3, 20 m3 en 24 m3). De zelfrijder is voorzien van een Storti onderstel en een Airmix kuip met vernieuwde bovenrand. De vernieuwde bovenrand is standaard uitgevoerd om overkoken van voer tegen te gaan.

Frees

De kuip is uit te voeren met 1 of 2 standaard verticale vijzels. De vijzels zijn voorzien met long-life kartelsnijmessen. De wagen is te voorzien van een rvs freestrommel, hydraulisch geveerde vooras en automatisch smeersysteem. De laadarm is voorzien van een FPS (fiber pickup system) frees  om losse bijproducten van de grond op te kunnen frezen.

Prijs?

De kuip en vijzels kunnen op wens van de klant aangepast worden. Ook zijn er verschillende mogelijkheden in snelheid en cabineopties. Een prijs wil Abemec nog niet noemen.

abemec-peecon-airmix-20160927

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.