VIDEO: Agritechnica – Highlights elektrisch of autonoom

Grote trekkers, grote oogstmachines en groot bodembewerkingsmateriaal stelen de show op Agritechnica. Echter ook voor de fabrikanten van voer- en voederwinningstechniek is Agritechnica een belangrijk podium. De trend naar groter vlakt in veel opzichten af, maar niet in alle. Elektrische en autonoom werkende machines lijken nu een snellere opkomst te maken dan de markt tot nu dacht.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.