Agritechnica 2017: Holaras kuilverdeler en -wals in één

Holaras presenteert een combinatie tussen de Jumbo-KS kuilverdeler en de Stego 200. De Jumbo-Stego combi is een concept en past alleen aan een grote shovel.

Met het nieuwe werktuig van Holaras kun je,  zonder het werktuig te wisselen, zowel de kuil verdelen als verdichten. Het werktuig heeft een werkbreedte van 6 meter en weegt ruim 2.600 kg. De verdeler beschikt over twee rotoren die via hydromotoren worden aangedreven. Een oliestroom van 150 liter per minuut bij 200 bar is benodigd. Optioneel kan Holaras de combinatie uitrusten met een silagevork, afschuifvork of verdeelwals.  In transportstand is de machine 3 meter breed.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.