GEA stopt met MIone

Melkmachinefabrikant GEA stopt met de verkoop van de MIone, het multibox melkrobotsysteem. In plaats daarvan biedt het de vernieuwde Monobox aan, waarbij een enkele verzorgingsunit drie enkele melkrobotsystemen nodig is.

GEA zal de melkveehouders die met de MIone melken blijven ondersteunen, ook al levert het geen nieuwe systemen meer uit. Servicemonteurs worden ook nog steeds opgeleid voor deze melkrobot. Daarnaast zal het nog steeds mogelijk zijn om een bestaand multibox systeem uit te breiden, mocht dat nodig zijn.

Nieuwe technieken, zoals bijvoorbeeld de celgetalsensor die GEA onlangs introduceerde, zullen echter niet leverbaar zijn voor de MIone.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.