Duitse melkveehouder kiest vaker voor melkrobot

Een groot deel van de Duitse melkveehouders die willen investeren in melktechniek zegt voor een melkrobot te gaan. Dat blijkt uit cijfers van AgriDirect Deutschland.

AgriDirect heeft 2.000 melkveehouders met meer dan 50 koeien geïnformeerd naar hun investeringsplannen. Negen procent van de melkveehouders wil investeren in melktechniek. 63,5 procent van die groep zegt dat daarbij de keuze valt op een melkrobot. De groep die gaat voor een visgraatmelkstal bedraagt ruim 16 procent.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.