Iseki komt met T97C trekker

Iseki komt met T97 trekker voor de Aziatische markt. De trekker is voorzien van een viercilinder stage 3a  Perkins 1104D-44T motor met een vermogen van 72,5 kW.

De trekker is voorzien van een 12 vooruit en 12 achteruit versnellingsbak met een maximale snelheid van 31 km/h. Vierwielaandrijving is standaard. Standaard is de trekker voorzien van een twee toeren (540/750) aftakas. De hefkracht bedraagt 2.150 kg voor de Rops-uitvoering en 3.300 kg voor de cabine-uitvoering,

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.