Cowhouse komt met Friesian Island koematras

Het nieuwe Friesian Island matras dat Cowhouse International introduceert, moet koeien een zacht ligbed bieden met goede grip. Het bed is opgebouwd uit twee lagen foam met een topcover.

De onderlaag van een schokabsorberend foam is 2,5 cm dik. De zachte bovenlaag is 4 cm dik. Daaroverheen komt een topcover die het ligbed droog moet houden en de afzonderlijke bedden tot een vlak, naadloos geheel maakt, zo claimt Cowhouse International. Het matras kost 128 euro per strekkende meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.