Verschuifbaar dak houdt kuilvoer koel en droog

Flexstal introduceert een verschuifbaar silodak dat het kuilvoer beschermt tegen zon en regen. Het dak is verschuifbaar en plaats je op de bestaande sleufsilowanden.

Het FleXstal silodak bestaat uit een thermisch verzinkte constructie met een PE-doek. Het dak beschermt het snijvlak van de kuil tegen zonnestraling. Hierdoor warmt het voer minder op en voorkom je schimmelvorming in het voer. Daarnaast blijft het voer droog als het regent.

Rails

Het Flexstal-dak heeft een lengte van zes meter en is leverbaar in een breedte van zes meter tot twaalf meter. Op de sleufsilowanden komen rails te liggen. Over deze rails rolt het dak waardoor je het dak eenvoudig kunt verplaatsen. Ook is het silodak uitgevoerd met een draagconstructie, zodat je het dak eenvoudig van de wand kunt aftillen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.