Fliegl presenteert zelfladende balenwagen

Fliegl toont op Agritechnica een zelfladende balenwagen voor ronde balen. Dat meldt het Franse Entraid.

De balenwagen laadt aan de voorkant waarna de balen met een loopband naar achteren worden verplaatst. De trekboom van de wagen is aan de linkerkant bevestigd, Daardoor kan de wagen met een hydraulische cilinder in de werkstand worden gezet, zodat het zich rechts van de trekker bevindt.

De zelf ladende balenwagen is geschikt voor ronde balen met een diameter van 1,20 tot 1,80 m. (Afbeeldingen: Entraid)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.