Nieuwe shovel van Komatsu

Het Japanse Komatsu komt met de nieuwe WA80M-8 compacte 6 ton compacte shovel.

De shovel is voorzien van een Komatsu  viercilinder dieselmotor met een vermogen van 53,7 kW. De motor voldoet aan de stage V emissie-eis. Standaard is de shovel leverbaar met een hydrostatische versnellingsbak met twee snelheden en kruip met een maximale snelheid van 20 km/h voor en achteruit. Er is ook in 40 km/h uitvoering leverbaar.

De hydrauliekpomp heeft een opbrengst van 60 liter met een maximale druk van 270 bar. De shovel heeft een maximale kiplast van 4.740 kg en heeft een leeggewicht van van 5.650 of 5.995 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.