Stationaire hogedrukpers voor hooi

Het Engelse Ken Mills Engineering breidt het productprogramma uit met de Trojan HD stationaire hogedrukpers voor hooi.

De machine produceert balen met afmetingen van 580x340x210 mm met een gewicht tot 20 kg. Van 1 grote baal kan de machine 15 tot 20 baaltjes maken. De pers heeft een capaciteit van 100 tot 180 baaltjes per uur. De balen kunnen naar wens van de klant worden vastgebonden, gewikkeld of in zakken worden gedaan.

Standaard heeft de machine een display met touchscreen waarmee de gebruiker de machine kan bedienen en het gewicht van de balen kan aflezen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.