VIDEO: Nieuwe Slootsmid bemester voor Groene Weidemeststof

Machinebouwer Slootsmid heeft een nieuwe 12 meter brede bemester gebouwd voor het aanwenden van Groene Weidemeststof. De bemester maakt onderdeel uit van het project Kunstmestvrije Achterhoek.

De meststof wordt geproduceerd en uitgereden door Groot Zevert uit Beltrum. Het bevat standaard 1,48 procent stikstof, 0,94 procent kali en 1,22 procent zwavel. De Vervaet Hydro Trike waarmee Groot Zevert de meststof toedient, is een Rebuild en één van de eerste met een 10,5 kuubs kunststoftank.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.