EuroTier verplaatst naar februari 2021

EuroTier is verplaatst van november dit jaar naar 9 tot en met 12 februari 2021. Dat meldt de organisatie op de beurswebsite. De verplaatsing betekent dat de beurs in Hannover een kleine twee weken voor de SIMA in Parijs wordt gehouden.

Beursorganisatie DLG laat weten EuroTier te verplaatsen door de onzekerheid in verband met de corona-pandemie. De beslissing is genomen, zo meldt DLG, in het belang van exposanten en bezoekers.

De vorige editie van EuroTier in 2018 trok 155.000 bezoekers naar Hannover. Daarvan kwamen 46.500 mensen uit een ander land dan thuisland Duitsland.  De meeste bezoekers buiten Duitsland kwamen uit Nederland, China, Rusland en Polen. In totaal waren er 2.597 exposanten uit 63 verschillende landen.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.