DeLaval koopt Milkrite Interpuls

De Zweedse melkmachinefabrikant DeLaval neemt Milkrite Interpuls  over van het Engelse Avon Rubber. Milkrite staat vooral bekend van de driehoektepelvoering met beluchting.

Daarnaast verkoopt het bedrijf melkstellen, spoeljetters, slangen, pulsators, melkmeters, automatische afnameapparatuur en software.

Geen verandering

Melkrite Interpuls zal als apart bedrijf binnen DeLaval blijven werken en de huidige strategie voortzetten met bestaande management, dezelfde bedrijfsstructuur, dezelfde merken en dezelfde dealers, zo laat DeLaval weten. Milkrite Interpuls directeur Craig Sage zal dan ook direct aan de DeLaval president Joakim Rosengren rapporteren.

Groeien

“Milkrite InterPuls is al jaren een belangrijk onderdeel van Avon Rubber, maar het bestuur is van mening dat het nu het juiste moment is om het bedrijf te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat onder een nieuwe eigenaar, InterPuls de kans krijgt om in de toekomst te blijven bloeien en groeien”, zegt Paul McDonald, CEO van Avon Rubber. Hoeveel geld met de overname gemoeid is, wordt niet bekend gemaakt.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.