Kleinere maisschuif van Holaras

Hoopman Machines uit Aalten (Gld) komt met een compacte versie van de maisschuif van Holaras. De schuif is 300 cm breed.

Aan de M.E.S.-serie (Mais-egalisatieschuif) wordt nu dus het model M.E.S. 300-H-115 toegevoegd. De hoogte van de schuif is 115 cm. Het gewicht van de machine is 460 kg. Standaard zijn er o.a. sleufgaten voor een beter zicht en een slijtmes wat omkeerbaar is om de levensduur te verdubbelen. Als opties zijn er onder andere beschermrollen, anti-stootmessen, gewichten, led-verlichting en breedtelichten leverbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.