Krone machines voor steile hellingen

Machinefabrikant Krone komt met een Highland-programma dat bestaat uit maaiers, schudders en harken voor op steile hellingen.

Het programma bestaat onder andere uit de EasyCut F 280 Highland en de EasyCut F 320 Highland met directe aanbouw en een smartcut maaibalk. Daarnaast presenteert Krone de nieuwe serie Vendro Highland schudderserie bestaande uit de modellen Vendro 420 Highland met vier rotoren, Vendro 620 Highland met zes rotoren en de Vendro 820 Highland met acht rotoren.

Swadro Highland

Naast maaiers en schudders komt Krone ook met twee nieuwe Swadro Highland harken met één rotor: de Swadro S 350 Highland en de Swadro S 380 Highland. Beide varianten zijn standaard voorzien van hydraulische dempersteun en een geïntegreerde zwenkarm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie