Nieuwe Krone Vendro schudders vervangen de KW-serie

Krone introduceert negen nieuwe Vendro schudders met werkbreedtes van 4,7 meter tot 11,2 meter. De nieuwe schudders gaan geleidelijk de huidige KW-serie vervangen.

Het nieuwe assortiment omvat twee schudders met vier rotoren (Vendro 470 en 560), drie schudders met zes rotoren (Vendro 620, Vendro 680 en Vendro 790), twee met acht rotoren (vendro 820 en Vendro 900) en twee met tien rotoren (Vendro 1020 en Vendro 1120).

Alle modellen zijn in de hef gedragen en zijn voorzien van het Opti Turn rotorconcept die al op de Vendro Highland modellen was geïntroduceerd. Naast een nieuw uiterlijk zijn de schudders ook voorzien van nieuwe robuuste rotorbeschermingsbeugel en nieuwe LED-verlichting.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie