Favoriet

Algemeen

Gratis entree tot de Sima met Veehouderij Techniek

Eind februari vindt in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte de landbouwmechanisatiebeurs Sima plaats. Veehouderij Techniek biedt gratis­ entree aan, als u zich via internet registreert.

Van zondag 24 tot en met donderdag 28 februari vindt in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte de grote landbouwmechanisatiebeurs Sima plaats. Veehouderij Techniek biedt gratis­ entree aan, als u zich via internet registreert.

De toegang tot de Sima is voor u als lezer van Veehouderij Techniek gratis. Ga naar de website van de Sima en vul deze code in: IHOLARTVEEH13 bij het bestellen van kaarten. Vul vervolgens jouw adresgegevens in en even later rolt een toegangskaartje in de mailbox. Normaal kost een bezoek aan de Sima 25 euro als je kaarten online bestelt. Aan de kassa van de beurshallen kost een kaartje zelfs 35 euro.

Keuringen

Tijdens de Sima vinden ook keuringen plaats, onder meer van melkvee. Daarnaast zijn er natuurlijk voermengwagens, maaiers en andere machines voor de rundveehouderij te zien.Vanaf Utrecht ben je met de auto in zo’n 4,5 uur bij het tentoonstellingscomplex Paris Nord Villepinte. Met de Thalys-trein ben je vanaf Amsterdam in 3 uur en 18 minuten en vanaf Rotterdam binnen 2,5 uur in Parijs. Je moet dan nog van Gare du Nord met de metro naar de beurs. Dit duurt een half uurtje.