Favoriet

Algemeen

Gratis entree-kaarten voor Agritechnica

Het is nog geen zondag 10 november, maar we worden al zenuwachtig. Vanaf die datum vind in het Duitse Hannover ‘s werelds grootste mechanisatiebeurs plaats: Agritechnica. VeehouderijTechniek.nl geeft kaarten weg voor dit evenement.

Het is nog geen zondag 10  november, maar we worden al zenuwachtig. Vanaf die datum vind in het Duitse Hannover ‘s werelds grootste mechanisatiebeurs plaats: Agritechnica. VeehouderijTechniek.nl geeft kaarten weg voor dit evenement.

Onder de bezoekers van de website VeehouderijTechniek.nl kunnen we vijfentwintig setjes van twee toegangskaarten verloten. Twee kaarten die samen een waarde hebben van 46 euro.

Schrijf maar in

Wilt u kans maken op deze kaarten, ziet u er niet tegen op om naar Hannover te reizen en bent u bereidt tot een kleine, maar leuke tegenprestatie? Vul dan onderstaand formulier in. Schrijf in uw bericht ook waarom u deze twee toegangskaarten zo graag wilt winnen. Let op, de kaarten die we verloten zijn voor de gangbare beursdagen van Agritechnica en dus niet voor de preview-dagen. Heeft u gewonnen, dan ontvangt u de kaarten via e-mail.

Deze actie is gesloten, winnaars hebben een e-mail ontvangen.