Favoriet

Voertechniek

Verticale voermengwagens Strautmann met opzetrand

Strautmann herintroduceert de serie voermengwagens met één vijzel. Opzetranden van 18 of 36 centimeter zorgen dat de voermengwagen kan meegroeien met een groeiend bedrijf. Later komen de wagens met twee vijzels ook met opzetranden.

20131023_strautmann_verti-mix_voermengwagen_1Strautmann herintroduceert de serie voermengwagens met één vijzel. Opzetranden van 18 of 36 centimeter zorgen dat de voermengwagen kan meegroeien met een groeiend bedrijf. Later komen de wagens met twee vijzels ook met opzetranden.

Om met een opzetrand het volume van de voermengwagen te kunnen vergroten, is de vorm van zowel de rand als van de mengkuip aangepast. Strautmann laat weten dat beide aanpassingen gepatenteerd zijn. De voermengwagens van Strautmann met één vijzel zijn er met mengkuipen van 7,5 tot 16 kuub.

Twee vijzels

Eind dit jaar zullen ook de Strautmann-voermengwagens met twee vijzels volgens het concept met opzetranden worden uitgerust. De grootste wagen met twee vijzels van Strautmann kan 32 kuub voer mengen. Alle wagens, en opzetranden, hebben standaard de overloopring.

Agritechnica

De nieuwe wagens met één vijzel stelt het Duitse bedrijf tentoon op de Agritechnica, volgende maand in Hannover.

Gerelateerde artikelen