Favoriet

Trekkers

New Holland zoekt melkveehouders op

Onder de naam Fantastic Farm Days gaat trekkerfabrikant New Holland in juni van dit jaar samen met een aantal andere bedrijven op vijf plekken in het land actief de boer op om melkveehouders bij te praten over de nieuwste machines voor melkveehouders.

Behalve New Holland zijn onder meer bandenfabrikant Mitas, voorladerfabrikant Stoll, voorlichtingsinstantie DLV, melkmachineleverancier DeLaval en werkkledingfabrikant Herockworkwear van de partij. Naast presentaties kunnen bezoekers zelf rondrijden met de machines van de deelnemende partijen.

De Fantastic Farmer Days worden in Nederland 4, 6, 17,19 en 23 juni verspreid over het land gehouden. In mei en begin juni worden soortgelijke dagen in België en Luxemburg gehouden.

Achtergrond is dat New Holland vaststelt dat de melkprijs de afgelopen jaren op een relatief hoog niveau lag, maar dat melkveehouders vooral hebben geïnvesteerd in stallen. Dat terwijl de trekkerfabrikant de afgelopen tijd juist ook veel trekkermodellen heeft gelanceerd die interessant zijn voor melkveehouders.

Gerelateerde artikelen