Favoriet

Voertechniek

P. Kriesels verantwoordelijk voor installatie Kuhn system TKS

Kuhn-importeur Reesink Technische Handel en TKS-importeur Piet Kriesels uit Wouw werken samen bij de verkoop en installatie van de TKS voerrobot. Kriesels zal zowel de advisering als de installatie en service van het systeem ter hand nemen.

Kuhn-importeur Reesink Technische Handel en TKS-importeur P. Kriesels Landbouwtechniek uit Wouw werken samen bij de verkoop en installatie van de TKS voerrobot. Kriesels zal zowel de advisering als de installatie en service van het systeem ter hand nemen.

P. Kriesels Landbouwtechniek importeert de TKS-voersystemen al sinds 2007 en is tevens Kuhn dealer. De afgelopen 8 jaren zijn er 11 systemen geplaatst. Begin dit jaar sloot het Noorse TKS, fabrikant van onder meer automatische voersystemen, een distributieovereenkomst met Kuhn. Kuhn had immers nog geen voerrobot in het programma. Volgens de afspraak verkopen de Kuhn-dealers in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk het voersysteem dat in die landen de naam Kuhn system TKS zal dragen.

Expertise

De kennis die Kriesels in de afgelopen jaren opdeed is voor Arjan Mulder, directeur van Reesink Technische Handel, de reden om samen te werken met Kriesels op het gebied van automatische voersystemen. “P. Kriesels Landbouwtechniek heeft de expertise op het gebied van automatisch voeren, Reesink heeft dit niet. Wij hebben daarentegen meer marketingkracht en een groot dealernetwerk en zijn zo een mooie aanvulling op elkaar.” Nederlandse en Belgische klanten die bij de Kuhn-dealer aankloppen en een systeem willen installeren worden doorverwezen naar Kriesels. Zij installeren de voerrobot en geven advies. De dealer geeft service op eenvoudige zaken en plaatst bunkers en rails. Kriesels heeft een team opgezet van twee service- en installatiemedewerkers, onder leiding van een verkoper.

Gerelateerde artikelen