Favoriet

Voederwinning

Vicon introduceert vernieuwde versie Andex 904 hark

Machinefabrikant Vicon introduceert de Andex 904 hark in een Pro versie. De Andex 904 Pro is voorzien van een comfortkit die bestaat uit een display in combinatie met een joystick bediening. De hark is ook voorzien van elektrische hoogteverstelling van de rotoren.

Machinefabrikant Vicon introduceert de Andex 904 hark in een Pro versie. De Andex 904 Pro is voorzien van een comfortkit dat bestaat uit een display in combinatie met joystickbediening. Vicon voorziet de hark ook van elektrische hoogteverstelling op de rotoren.

De joystick is voorzien van een automatische functie waarbij de rotorhoogte vijf punten verspringt als de joystick omlaag of omhoog getikt wordt. Het is mogelijk om elke rotor individueel of beide rotoren gelijktijdig te verstellen. Ook kan de maximale harkdiepte ingesteld worden om te voorkomen dat de chauffeur te diep gaat harken wat zorgt dat geen vuil en grond in het zwad terecht komt.

De comfortkit combineert de hoogteverstelling van de rotor, werkbreedte-instelling, eenzijdig heffen, heffen en het laten zakken voor transport. De werkbreedte van de Andex 904 Pro is instelbaar van 8 tot 9 meter.