Favoriet

Stalinrichting

Schrijver Easyclean Box Mono met kantelbare bodem

Schrijver Stalinrinchting heeft een nieuwe eenlingbox gepresenteerd met een bodem waarmee de inhoud aan strooisel en mest van de gebruikte box in één handeling gelost kan worden. de Easyclean Box Mono. Daarvoor moet de box in zijn geheel worden opgepakt met een palletvork.

Boven de wanden van de box steekt een buizenframe uit waardoor de box makkelijk op te pakken is met de palletvork. In de boxen ligt een dichte bodemplaat of een kunststofrooster met een geïntegreerd kantelsysteem. Met omzetten van één hendel valt de bodemplaat aan één kant uit box inclusief de volledige inhoud van de box. Na lossen van de inhoud is de box en vooral het rooster vervolgens makkelijk te reinigen met de hogedrukreiniger.

Het voorhek van de boxen is standaard deelbaar. Zo kun je in de box komen zonder het kalf te storen bij het eten of drinken. De box is uitgerust met een gezekerde speenemmersteun, een speenemmer, twee drink-/voerschalen van acht liter en een dubbele emmersteunen. Standaard staat de box op vier zwenkwielen. De afmetingen buitenwerks zijn 107.5 x 184,5 x 140,5 cm (h x l x b). Binnenwerks is het 100 x 169 x 112 cm.

Gerelateerde artikelen