Favoriet

Stalinrichting

MS Schippers gaat Easyfix-ligboxen verkopen

MS Schippers uit Bladel (NB) gaat de ligboxen van Easyfix verkopen. Na een testperiode op het eigen melkveebedrijf heeft het bedrijf besloten om de ligboxen aan het assortiment toe te voegen.

MS Schippers uit Bladel (NB) gaat de ligboxen van Easyfix verkopen. Na een testperiode op Schippers’ eigen melkveebedrijf heeft het bedrijf besloten om de ligboxen aan het assortiment toe te voegen.

De ligboxen van Easyfix zijn sinds 2009 op de markt en kenmerken zich door de het hoge koecomfort en diervriendelijkheid doordat de boxen en koppelingen flexibel zijn. Wereldwijd zijn er al meer dan 100.000 verkocht. De boxen zijn opgebouwd uit kunststof buizen in combinatie met rubberen koppelstukken. Om het comfort van de koe verder te verhogen is in iedere box een Easyfix-krabber aangebracht, zodat de koeien zichzelf kunnen krabben.

De Easyfix is leverbaar in twee modellen. Ligbox Siesta is vooral geschikt voo gebruik met diepstrooiselboxen en zandbedden. Model Dream is juist geschikt voor gebruik met koematrassen en -matten. Beide modellen zijn leverbaar met standpalen die geschroefd of in het beton gestort moeten worden. Voor beide modellen is er keuze uit drie boxlengtes: 180, 200 en 220 cm.

Links model Siesta, rechts Dream.

Dubbele uitvoering

De Easyfix-ligbox is te koop vanaf 161,70 per box. Zowel model Siesta als Dream zijn ook leverbaar als dubbele uitvoering met de standpaal in het midden. Deze kost vanaf 273,90 euro per ligbox.