Favoriet

Trekkers

Nieuwe TH verreikers van Massey Ferguson

Massey Ferguson introduceert een nieuwe lijn TH-serie verreikers bestaande uit zes modellen. Ze zijn voorzien van Stage V motoren en een nieuwe cabine.

De TH-serie bestaat uit zes modellen en zijn voorzien van een 3,4 liter viercilinder AGCO Power motoren. Het vermogen voor de drie kleinste modellen is 73,4 kW (100 pk)  en 99,2 kW (135 pk) voor  de drie grootste. De TH.6030 en TH.7030 hebben hydrostatische versnellingsbak met 2 versnellingen vooruit. De rest heeft twee hydrostatische en twee mechanische versnellingen. De tandwielpomp van de drie kleinste modellen hebben een hydrauliekopbrengst van 100 liter per minuut, terwijl de opbrengst van de grotere 190 liter per minuut bedraagt. De verreikers zijn leverbaar met hefhoogtes van 5,9 meter tot 7,5 meter. Ze kunnen afhankelijk van het model maximaal 4.300 kg heffen. Het eigengewicht van de verreikers bedragen 5.550 kg tot 8.180 kg.

Nieuwe cabine

De cabine is flink op de schop gegaan. Net als bij de 8S en 5S trekkers is het cabineframe lichtgrijs. In de cabine valt de nieuwe armleuningbediening met een nieuwe joystick op. Er is een nieuw kleurenscherm en er is optioneel een bakschudfunctie leverbaar. Rijrichting wisselen doe je met de PowerControl-hendel die we ook kennen uit de trekkers van MF. Daarmee kan je ook de transmissie bedienen.