Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Veldspuiten

Design award voor Pantera van Amazone

De zelfrijdende gewasbeschermingmachine van Amazone, de Pantera 4502, heeft een iF Design Award in de categorie ‘transportation design/special verhicles’ gewonnen. De prijs wordt toegekend door een jury bestaande uit experts en designers van over de hele wereld.

De zelfrijdende gewasbeschermingmachine van Amazone, de Pantera 4502, heeft een iF (industry Forum) Design Award in de categorie ‘transportation design/special verhicles’ gewonnen. De prijs wordt toegekend door een jury bestaande uit experts en designers van over de hele wereld.

Bij de beoordeling wordt er gekeken naar de kwaliteit van het ontwerp, de afwerking, materiaalkeuze, de mate van innovatie, milieuvriendelijkheid, de functionaliteit, ergonomie en visualisatie van gebruik en veiligheid. De gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid werd volgens Amazone ook als zeer positief beoordeeld.

Amazone meldt dat deze onderscheiding het werk van de ontwerpers bevestigt. Zij waren volgens de fabrikant in staat dynamische vormen te ontwikkelen om de capaciteit van de machine door de uiterlijke verschijning gestalte te geven.

Amazone_Pantera