Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bewaring

Zinger Mechanisatie levert nieuwe transportband

Zibo, het merk van Zinger Mechanisatie, heeft een nieuwe transportband voor aardappelen ontwikkeld. De zogenoemde Smart-transporteur kan zowel hydraulisch via een trekker of loader worden aangestuurd als ook elektrohydraulisch (400VAC) aangedreven worden. De bandsnelheid is traploos regelbaar.

29

De transporteurs van de SC-serie zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar: 3.25, 3.75, 4.25, 4.75, 5.25, 5.75, 6.25 en 6.75 meter. De 65 of 80 cm brede band is uitgevoerd met een productvriendelijk 32 mm hoog meenemerprofiel. De valhoogte wordt beperkt doordat de band op het einde vlak wegloopt. De hoogte van het instortpunt is standaard variabel in hoogte in te stellen. Het afgiftepunt is mechanisch of hydraulisch (standaard vanaf de SC525) traploos in hoogte verstelbaar.

Zibo Smart transporteurs zijn volgens de makers eenvoudig te integreren in het start/stop programma van de inschuurlijn, onafhankelijk van het merk. De Smart-transporteur kan, zo laat Zinger weten, geleverd worden in de kleur van het gebruikte merk inschuurlijn of plantmachine.

Gerelateerde artikelen