Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

CNH sluit zich aan bij DataConnect

CNH Industrial sluit zich aan bij DataConnect, een cloud-to-cloudkoppelingsproject dat in september werd geïntroduceerd door 365FarmNet, John Deere en Claas. Dit is vooral goed nieuws voor grote akkerbouw- en loonbedrijven die met verschillende merken rondrijden. 

CNH Industrial sluit zich aan bij DataConnect, een cloud-to-cloudkoppelingsproject dat in september werd geïntroduceerd door 365FarmNet, John Deere en Claas. Dit is vooral goed nieuws voor grote akkerbouw- en loonbedrijven die met de verschillende merken rondrijden.

Met de deelname van CHN Industrial zijn vanaf de zomer van 2020 de data van vijf merken met elkaar uit te wisselen. Behalve initiatiefnemers Claas en John Deere zijn dat de merken van CHN Industrial: New Holland, Case IH en Steyr. De cloudomgevingen van deze machinefabrikanten zijn voor dat doel gekoppeld aan 365FarmNet, een online portal voor data-uitwisseling.

Toegankelijk

DataConnect maakt een koppeling mogelijk tussen het Claas Telematics-platform, het John Deere Operations Center, MyPLM Connect van New Holland en S-Tech van Steyr. Data die verzameld worden door de machines (trekkers, maaidorsers, hakselaars) van het ene merk zijn toegankelijk in de software van de andere fabrikant.

Andere fabrikanten en softwareproviders die zich bij initiatief willen aansluiten, zijn welkom, meldt CNH Industrial in een persverklaring.