Kverneland

When Farming Means Business

Kverneland staat wereldwijd bekend als de producent van kwaliteitsploegen. Een merk dat innovatie vanaf het prille begin prioriteit gaf, staal benadert als een wetenschap en de gebruiker veel voordelen biedt met haar technologie.
Wij helpen landbouwers optimaal gebruik te maken van slimme oplossingen die helpen om gemakkelijker en winstgevender te werken. Oplossingen die lastige, veeleisende omstandigheden minder complex maken.
Onze expertise richt zich op grondbewerkingen [ ploegen, rotorkopeggen, cultivatoren, schijveneggen, klepelmaaiers en vorenpakkers ], zaaien, strooien en spuiten.

Kverneland is onderdeel van de Kverneland Group. Sinds de jaren ’90 is Kverneland Group aanzienlijk gegroeid door overnames van een aantal bekende fabrikanten van landbouwwerktuigen. In 2012 heeft Kubota Corporation Kverneland Group overgenomen.
Hierdoor kunnen wij, nu en in de toekomst, een toonaangevende leverancier zijn van intelligente en efficënte landbouwsystemen die bijdragen aan duurzame landbouw, ten dienste van de groeiende wereldbevolking.

Voor meer informatie: benelux.sales@kvernelandgroup.com of 0321 387 100