Donkergroen Sneek

Op woensdag 8 juni opent Donkergroen Sneek officieel de deuren van haar nieuwe pand aan de Harste in Sneek. Er zijn zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt en er is een sedumdak aangelegd. Bijzonder is dat de warmtevoorziening plaatsvindt via een biomassaketel.

Zowel de vestiging Sneek als Donkergroen Interieurbeplanting nemen hun intrek in het nieuwe gebouw. Donkergroen Sneek is één van de 12 locaties van de landelijk werkende organisatie Donkergroen dat nu 624 vakmensen in dienst heeft. Vanuit Sneek zijn er 50 medewerkers actief met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en terreinen in de breedste zin van het woord. Dit jaar viert Donkergroen het 50-jarige jubileum. In dit 50e jaar passeert het bedrijf de omzetgrens van 50 miljoen euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.