Van de Haar koopt WAVE

Van de Haar Beheer in Wekerom heeft 100% van de aandelen in WAVE verworven en zet de productontwikkeling, productie en verkoop van heetwateronkruidbestrijdingmachines versterkt voort.
WAVE staat bekend om de gepatenteerde heetwatermethode die in vele gemeenten in Nederland wordt ingezet door aannemers in openbaar groen voor duurzame onkruidbestrijding. De WAVE-methode is in 2004 ontstaan op basis van eigen ervaring van de vier oorspronkelijke aandeelhouders. Drie medeoprichters (N.V. Fryslân Miljeu, Dar Milieu B.V. en N.V. IRADO) hebben hun 75% aandelenbelang aan Van de Haar Beheer aangeboden, omdat zij zich als nutsbedrijf willen richten op de publieke taken.
Op dit moment heeft WAVE 21 licentiehouders in binnen- en buitenland die voor gemeenten, provincies en bedrijven onkruid bestrijden. Naast de zelfrijdende machine, zijn er twee handbediende systemen voor kleinere oppervlakten (bijv. begraafplaatsen).

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.