Pellenc Airion wint de Tuin en Park Techniek Innovatieprijs

De Pellenc Airion heeft de Tuin en Park Techniek Innovatieprijs van de Demodagen Papendal gewonnen.
Deze electrische handblazer maakt namelijk niet echt indruk als je hem ziet. Het lijkt wel speelgoed. Hij is van plastic, voelt erg licht aan en is niet echt hufterproef. Totdat je hem aanzet. Er komt dan behoorlijk wat lucht uit, en dat zonder veel lawaai.
Accu
Net als alle andere Pellenc accugereedschappen draag je bij de Airion handblazer de accu op de rug. De lithium-ion-accu is het geheim van de fabrikant. De fabrikant weet hier bijna drie keer meer capaciteit uit te halen dan andere merken. Zo kun je met de ULB 800 accu zo’n 2,5 tot 4 uur werken. Net genoeg voor een dagdeel. De Airion zelf kost 750 euro en een ULB 800 accu 1.090 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.